TARIKH KURSUS

30 – 31 OKTOBER 2017 | 9am – 5pm | Vistana Kuala Lumpur Titiwangsa

Imej bukan sahaja merujuk kepada penampilan individu. Imej diri turut diterjemahkan sebagai tingkahlaku, tatatertib dan gaya komunikasi seseorang apabila berurusan dengan orang yang lain. Dalam dunia profesional, imej adalah pakej diri yang mengandungi kualiti dan ciri-ciri individu yang menggambarkan kompetensi dan karakter seseorang semasa bekerja. Pengurusan imej profesional dan tingkah laku etika perniagaan adalah satu kemahiran yang wajib dipelajari oleh kakitangan sesebuah organisasi bagi memastikan kakitangan tersebut efisyien di samping memaparkan imej positif organisasi kepada pelanggan. Kursus ini bertujuan mendedahkan kepada semua kakitangan sesebuah organisasi tentang kepentingan pengurusan imej positif, etika rasmi dan sosial dalam pengurusan dan pentadbiran serta ketrampilan diri apabila berurusan secara formal dan profesional. Imej diri individu yang baik bukan sahaja mewakili kredibiliti dirinya, malah melambangkan keunggulan reputasi organisasinya.

LOKASI KURSUS

YURAN KEPANDAIAN

Hanya RM1,450 sahaja! / seorang.

Diskaun untuk 4 orang ke atas. Hanya RM1,250 sahaja! / seorang

CARA PENYERTAAN

Anda boleh melakukannya dengan beberapa cara berikut. Pilih salah satu sahaja sudah memadai!

1- Download Brosur Kursus di atas dan isikan Borang Pendaftaran yang disediakan (ada di dalam fail download). Emel / Faks semula kepada kami untuk pengesahan penyertaan.

ATAU

2- KLIK DAFTAR SEKARANG! Baca syarat penyertaan, isikan dengan lengkap dan ikut arahan. Submit online dan kami akan menerima info penyertaan anda.

ATAU

3- Hubungi Urusetia (Puan Faridah) 03-8052 4004 / 016-2636101 (Call / SMS / Whatsapp) : Isnin – Jumaat: 9am-6pm

DOWNLOAD BROSUR

Download Now

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Shares
Share This
%d bloggers like this: