TARIKH KURSUS

2 – 3 OGOS 2017 | 9am – 5pm | Vistana Kuala Lumpur Titiwangsa

Di dalam prosedur disiplin, sebelum sesuatu tindakan disiplin diambil seperti Amaran Bertulis, Penggantungan Kerja, penurunan pangkat dan pembuangan kerja, Siasatan Dalaman Disiplin – SDD (Domestic Inquiry) hendaklah diadakan dengan Pengerusi serta Ahli-ahli Panel yang terdiri dari mereka yang tidak terlibat dengan kes tersebut dilantik “mengadili” salahlaku pekerja samada bersalah atau tidak keatas tuduhan yang dikenakan. Seringkali mereka yang dilantik tidak mengetahui tugas dan tanggungjawab mereka sebagai Pengerusi dan Ahli-ahli Panel SDD. Dengan menghadiri kursus 2 hari ini, para peserta dilatih mengendalikan SDD dengan berkesan dan dengan itu dapat mengurangkan risiko majikan gagal mempertahankan kes-kes disiplin di Mahkamah Buruh atau Mahkamah Perusahaan.

LOKASI KURSUS

YURAN KEPANDAIAN

Hanya RM1,550 sahaja! / seorang.

Diskaun untuk 4 orang ke atas. Hanya RM1,350 sahaja! / seorang

CARA PENYERTAAN

Anda boleh melakukannya dengan beberapa cara berikut. Pilih salah satu sahaja sudah memadai!

1- Download Brosur Kursus di atas dan isikan Borang Pendaftaran yang disediakan (ada di dalam fail download). Emel / Faks semula kepada kami untuk pengesahan penyertaan.

ATAU

2- KLIK DAFTAR SEKARANG! Baca syarat penyertaan, isikan dengan lengkap dan ikut arahan. Submit online dan kami akan menerima info penyertaan anda.

ATAU

3- Hubungi Urusetia (Puan Faridah) 03-8052 4004 / 016-2636101 (Call / SMS / Whatsapp) : Isnin – Jumaat: 9am-6pm

DOWNLOAD BROSUR

Download Now

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Shares
Share This
%d bloggers like this: