TARIKH KURSUS

28 – 29 OGOS 2017 | 9am – 5pm | Vistana Kuala Lumpur Titiwangsa

Keprihatinan terhadap pemantapan pegawai professional dalam sesebuah organisasi harus diberi fokus bagi menghadapi cabaran-cabaran semasa yang sentiasa berubah-ubah dalam menjalankan urusan pentadbiran dan pengurusan yang semakin mencabar. Pegawai professional memainkan peranan yang penting di mana mereka perlu bersama-sama dengan pihak pengurusan atasan untuk memastikan usaha memperkasakan organisasi bagi mencapai objektif tertentu. Modul ini telah disusun khusus untuk pegawai professional bagi memberi pendedahan kepada konsep kualiti dan pembangunan diri serta melihat dari perspektif organisasi yang lebih luas melewati skop tugas mereka seharian.

Dengan pendedahan ini, mereka akan dapat melakukan pembaikan ke atas diri dan proses kerja di mana perlu untuk meningkatkan lagi kecekapan dan keberkesanan mereka serta memberi sumbangan secara langsung kepada keberkesanan operasi organisasi di mana mereka bertugas. Pendekatan yang praktikal yang melibatkan peserta secara aktif dan bertumpukan kepada aktiviti harian di pejabat secara khusus akan digunakan untuk keseluruhan program.

LOKASI KURSUS

YURAN KEPANDAIAN

Hanya RM1,550 sahaja! / seorang.

Diskaun untuk 4 orang ke atas. Hanya RM1,350 sahaja! / seorang

CARA PENYERTAAN

Anda boleh melakukannya dengan beberapa cara berikut. Pilih salah satu sahaja sudah memadai!

1- Download Brosur Kursus di atas dan isikan Borang Pendaftaran yang disediakan (ada di dalam fail download). Emel / Faks semula kepada kami untuk pengesahan penyertaan.

ATAU

2- KLIK DAFTAR SEKARANG! Baca syarat penyertaan, isikan dengan lengkap dan ikut arahan. Submit online dan kami akan menerima info penyertaan anda.

ATAU

3- Hubungi Urusetia (Puan Faridah) 03-8052 4004 / 016-2636101 (Call / SMS / Whatsapp) : Isnin – Jumaat: 9am-6pm

DOWNLOAD BROSUR

Download Now

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Shares
Share This
%d bloggers like this: