TARIKH KURSUS

19 – 20 JULAI 2017 | 9am – 5pm | Vistana Kuala Lumpur Titiwangsa

Program ini adalah bertujuan untuk membantu peserta mengenalpasti komponen asas kenderaan dan punca-punca kerosakan yang melibatkan sistem enjin, tayar, elektrik, penyejukan dan kaedah menyelenggarakan sistem berkenaan pada peringkat awal sebelum dirujuk ke bengkel kenderaan. Program ini juga untuk membantu peserta mengenalpasti sistem-sistem dan komponen yang penting dalam sesebuah kenderaan. Peserta akan didedahkan dengan komponen kenderaan untuk memberi gambaran awal sebelum melakukan proses praktikal. Modul ini boleh dijadikan panduan dan penanda aras kepada peserta untuk mengenalpasti, menyelenggara, menyelesaikan masalah kerosakan kenderaan hak milik peribadi atau organisasi.

LOKASI KURSUS

YURAN KEPANDAIAN

Hanya RM1,484 sahaja! / seorang.

Diskaun untuk 4 orang ke atas. Hanya RM1,272 sahaja! / seorang

CARA PENYERTAAN

Anda boleh melakukannya dengan beberapa cara berikut. Pilih salah satu sahaja sudah memadai!

1- Download Brosur Kursus di atas dan isikan Borang Pendaftaran yang disediakan (ada di dalam fail download). Emel / Faks semula kepada kami untuk pengesahan penyertaan.

ATAU

2- KLIK DAFTAR SEKARANG! Baca syarat penyertaan, isikan dengan lengkap dan ikut arahan. Submit online dan kami akan menerima info penyertaan anda.

ATAU

3- Hubungi Urusetia (Puan Faridah) 03-8052 4004 / 016-2636101 (Call / SMS / Whatsapp) : Isnin – Jumaat: 9am-6pm

DOWNLOAD BROSUR

Download Now
Shares
Share This
%d bloggers like this: