TARIKH KURSUS

26 – 28 JULAI 2017 | 9am – 10.30pm | Lata Hammer – Bentong, Pahang

Kenderaan Pacuan Empat Roda (4x4) telah menjadi kenderaan utama kebanyakan organisasi dan jabatan kerajaan pada masa kini. Penggunaan kenderaan pacuan empat roda yang betul adalah amat penting untuk keselamatan dan penjimatan kos. Kursus lanjutan (advanced) ini akan memberikan suasana pembelajaran secara praktikal yang lebih mencabar seperti merentas sungai, mendaki dan menuruni bukit, laluan berlumpur dan p elbagai lagi rintangan semula jadi yang menjanjikan pengalaman yang tidak mungkin dapat dilupakan oleh peserta.

Pengetahuan dan pengalaman yang diperolehi melalui program ini adalah penting dalam pengendalian kenderaan pacuan empat roda di mana persiapan kenderaan, teknik pemanduan dan pengetahuan alam sekitar adalah faktor utama untuk perjalanan selamat. Kelebihan dan keistimewaan kenderaan bukan tertakluk kepada kenderaan itu sahaja malah teknik pemanduan dan pengendalian yang betul merupakan faktor utama kenderaan berada di dalam keadaan terkawal dan selamat.

DOWNLOAD BROSUR

Download Now

LOKASI KURSUS

YURAN KEPANDAIAN

Hanya RM1,961.00 sahaja! / seorang.

Diskaun untuk 4 orang ke atas. Hanya RM1,749.00 sahaja! / seorang

CARA PENYERTAAN

Anda boleh melakukannya dengan beberapa cara berikut. Pilih salah satu sahaja sudah memadai!

1- Download Brosur Kursus di atas dan isikan Borang Pendaftaran yang disediakan (ada di dalam fail download). Emel / Faks semula kepada kami untuk pengesahan penyertaan.

ATAU

2- KLIK DAFTAR SEKARANG! Baca syarat penyertaan, isikan dengan lengkap dan ikut arahan. Submit online dan kami akan menerima info penyertaan anda.

ATAU

3- Hubungi Urusetia (Puan Faridah) 03-8052 4004 / 016-2636101 (Call / SMS / Whatsapp) : Isnin – Jumaat: 9am-6pm

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Shares
Share This
%d bloggers like this: